Nyt fra petanque

Årets 5 byturnering afsluttedes den 18. september med et stævne i Ebeltoft, som afsluttedes med smørrebrød og hyggeligt samvær, herunder uddeling præmier. Som bekendt startede turneringen 24. april i Auning. Hen over sommeren afvikledes turneringen i.h.v. Øster Alling, Ryomgård, Bønnerup og Ebeltoft. Vi var enige om at alle der ønskede at deltage i turneringen, skulle have mulighed for det. Dette betød at en stor del af afdelingens medlemmer fik mulighed for at deltage i nogle af stævnerne. Vi vægtede altså det sociale højere, end at stille med det stærkeste hold. Lad det være sagt med det samme, vi blev ikke nr. 1! men måtte nøjes med en 4. plads. Der er plads til forbedringer til næste år! Vi har oplevet den glæde at der efter sommerferien er kommet nye medlemmer til. Det er vi meget glade for, og vi byder dem hjertelig velkommen. Men vi har ikke lukket for tilgangen!

Vi spiller petanque mandag og onsdag kl. 10 vinteren igennem Her den 13. november hvor 19 mødte frem.

Den 27. november holder vi afdelingens julefrokost, hvor der er 39 tilmeldt. I det nye år afvikles afdelingens årsmøde i februar måned, hvor vi bl.a. skal tage stilling til deltagelse i 5 byturneringen 2020.
41 deltagere fra petanqueafdelingen var onsdag den 27. november samlet til en hyggelig julefrokost i klubhuset.