Petanque

Velkommen til Petanque

Petanqueafdelingen spiller på idrætspladsen mandag aften kl. 18.30 (indtil 15. sept. hvor der spilles kl. 10.00) og onsdag kl. 10.00. Vi spiller året rundt, såfremt vejret tillader det.

Hvis du er interesseret i at prøve at spille petanque, skal du bare møde op. Vi har kugler du kan spille med, så du behøver ikke at investere i udstyr fra første dag.


selvbetjening
selvbetjeningen
Petanque billede hjemmesiden

Afhængig af vejret spiller vi petanque, hele vinteren igennem, mandag og onsdag kl. 10-12. Hva’ så hvis det bliver snevejr og frost, spørger den nysgerrige? Dertil er at svare, at erfaringsmæssigt skal det fryse meget og være veritabel snestorm, hvis petanquefolket overgiver sig og ikke spiller. De seneste vintre er det kun ganske få gange, at vi har måttet aflyse, og det har som regel været ved stærk regn. Så er det jo også sådan at vi har et lunt petanquehus at gå ind i og hygge os efter spillet. Vi er i snit en 12-16 stykker, der spiller om vinteren. Skulle der være nogle, der efter at have læst dette, har fået lyst til at spille petanque, er de hjertelig velkommen. Man skal blot møde op. Kugler har vi, så det behøver du ikke at anskaffe i første omgang.