Tennis

Så er der åbent for brug af den flotte tennisgrusbane igen.

Medlemskabet giver adgang til at spille, så tit man har lyst, og hvis vi er mange nok kan vi evt. prøve at lave en alle mod alle turnering eller lignende. Koden til låsen udleveres, når betaling er registreret.

Tennissæsonen går fra april til oktober (cirka) og fuldt medlemsskab for voksne koster 400,- kr. U-18 spillere koster 200,-. Banen kan også bookes på en pay-and-play ordning til 75,- kroner pr. gang. Dette kræver dog støttemedlemsskab af ØAI da betaling (kan gøres via mobilpay til nummer 21470) skal knyttes op på dette medlemsnummer. Vi har fællesspil hver torsdag fra kl. 19. Alle er velkomne til at kigge forbi og prøve om tennis kunne være noget. Det er lidt vigtigt, at vide hvordan man begår sig på banen (rigtigt fodtøj med meget små riller/ingen fordybninger er f.eks. en nødvendighed…), og hvordan man fejer og udjævner huller – så hvis du ikke har prøvet det før, så er det bedst lige at få et lynkursus 🙂 Ved spørgsmål så kontakt mig endelig. Jeg hedder Helene og bor i Provstegyden 1. Du kan også kontakte mig via Øster Allings facebookside eller på tlf. 29 12 37 14.

Det er vigtigt, at man fejer banen grundigt efter at man har spillet. Og man er selvsagt også altid velkommen til at fjerne lidt ukrudt, hver gang lejligheden byder sig.

selvbetjening

selvbetjeningen