Gymnastik for voksne

NYHED!

Mandag: 19:30-20:30 Holdet for de dovne (15+)

Sted: Øster Alling Forsamlingshus             Pris: 250,-

Start: uge 43 til og med uge 48

Er du lidt doven? Kom nu, vær ærlig!

Jeg er! Jeg bryder mig ikke om det vilde cardio, hvor sveden driver af en og hjertet danser afsted i brystkassen, og man overvejer, hvornår det hopper helt ud.

Hvis du har det på samme måde eller bare har lyst til at træne på en anden måde, så kom og træn med mig.

Alle kan være med. Vi skal bruge musklerne i kroppen og få kroppen til at arbejde for os. Med den rette træning vil kroppen forsætte med at forbrænde kalorier i op til 48 timer efter endt træning.

Instruktør: Anja Mandrup

selvbetjening


Torsdag: 10:00-11:30 Ha det bedre (kvinder 18+)

Sted: Øster Alling Forsamlingshus             Pris: 600,-

Start: uge 37 til og med uge 13 – ferie uge 42, 50, 51, 52, 1 og 7

Programmet er sammensat af øvelser, så vi kommer igennem hele kroppen. Vi bruger bl.a. øvelser fra et system, der udføres langsomt, kontrolleret og uden ydre belastning – og som udelukkende udføres af kroppens egen vægt. Det giver mere kropsbevidsthed, afstresning, god holdning og velformet krop. Der sluttes af med total afspænding, så husk pude og tæppe.

Da holdet har fokus på bl.a. mave og bækken, er holdet også velegnet som efter-fødsels -gymnastik. Har du skiftende arbejdstider, vil det være muligt at kombinere deltagelsen på dette hold med deltagelsen på ”stram-op”. På gensyn!

Instruktør: Ellen Jørgensen

selvbetjening


Tirsdag: 19:30-20:30 Stram-op (18+)

Sted: Øster Alling Forsamlingshus             Pris: 660,-

Start: uge 39 til og med uge 17 – ferie uge 42, 52, 1, 7 og 15

Her er holdet for dig, som ønsker at få kroppet strammet op. Vi arbejder fortrinsvis med grundøvelser og tænker meget på stabiliseringsøvelser, især øvelser, der er koncentreret om muskelkorsettet. Det vil sige, at der er meget træning for mave, baller, lår og ryg. Timen er ofte bygget op ved hjælp af stationstræning, hvor vi bl.a. bruger elastikker, bosubolde, hulahopringe og sjippetov. Vi vil altid afslutte timen med udstrækning.

Instruktør: Lene Torstensson

selvbetjening


Onsdag: 19:30-20:30 Fitness Dance

Sted: Øster Alling Forsamlingshus             Pris: 550,- (eller klippekort)

Start: uge 38 til og med uge 51 – ferie uge 42

Fitness dans som vi kender det fra tidligere sæsoner – masser af god musik og sved på panden. Vi danser 12 gange og der er plads til alle 😊

Instruktør: Kathrine Ricther

Klippekort: Grundpris 350 kr. og herefter 40 kr. pr. gang som betales ved timens begyndelse via mobilepay 21470 med angivelse af ”FD og medlemsnummer”

Husk at tilmelde dig den ønskede løsning via selvbetjeningen.

selvbetjening


selvbetjeningen