Nyt fra petanqueafdelingen

Aldrig har så mange petanquespillere gæstet Øster Alling som onsdag den 17. maj, hvor 2. afd. af 5 byturneringen i petanque blev afviklet. I alt 40 spillere fra h.h.v. Auning, Grenaa, Ryomgård, Ebeltoft og Øster Alling, indtog banerne. Endog 2 græsbaner måtte tages i brug, idet vort anlæg kun rummer 8 baner. Alle byer gæstes i løbet af sommeren. Det hele afsluttes den 20. sept. i Ebeltoft, med hyggeligt samvær, spisning og præmieoverrækkelse. Først afd, af turneringen afvikledes i Auning den 25. april. Her indtog Øster Alling 1. pladsen med Auning, Ryomgaard, Grenaa og Ebeltoft på de følgende pladser. Dette mønster gentog sig ikke helt i Øster Alling, hvor værterne var så venlige at overlade 1. pladsen til Auning, medens de selv indtager 2. pladsen. Det er Ældre Sagen i Ebeltoft der i sin tid tog initiativ til denne turnering, og står for den tekniske afvikling. Rigtig mange petanquespillere fra de 5 byer deltager i løbet af sommeren i kampene. Der er 8 spillere på hvert hold. Men det er ikke altid de samme der deltager hver gang. De 2 hold der er med i DGI turneringen er ved at have færdigspillet deres kampe i de 2 puljer. Hold 1, har spillet alle deres kampe og er blevet nr. 3 ud af 4 hold med 9 point. Hold 2 mangler en kamp og indtager pt. 2 pladsen med 6 point, men mangler 1 kamp. Det skal bemærkes at nr. 3 og 4 mangler h.h.v. 2 og 3 kampe, så hvorvidt placeringen holder vides ikke i skrivende stund. Lørdag den 17. juni er der finalestævne i Hasselager, hvor begge hold deltager. Orla Lund