Petanque blev 4 by mester igen

For andet år i træk vandt Øster Alling petanque 4 byturneringen. Det er en turnering, som arrangeres af Ældre Sagen i Ebeltoft og er en dyst mellem Ebeltoft, Ryomgård, Auning og Øster Alling. Der spilles med et hold på 8 mand m/k. Øster Alling vandt med 28 point, Auning 26 point på 2. pladsen, Ebeltoft og Ryomgaard med h.h.v. 22 og 21 point. Øster Allings hold bestod af: Henny og Sv. Aage Simonsen, Bjarne Sørensen og Niels Erik Johansen, Edith Pedersen og Else Larsen, Martha og Orla Lund og Anne Marie og Carsten Jørgensen.

Første præmien bestod i 6 flasker god rødvin. Disse blev nydt, med samt pølser og kartoffelsalat, til et lille arrangement i Øster Allings klubhus mandag den 10. oktober, efter at vi havde spillet petanque.

4bymester

Petanquespillerne samlet for at fejre 1. pladsen i 4 byturneringen.                                           Foto: Orla Lund


Det er i øvrigt besluttet at turneringen i 2017 bliver en 5 byturnering, idet Grenaa, har fremsat ønske om at være med, hvilket alle syntes var en god ide.

I Øster Alling fortsætter vi med et spille petanque hele vinteren igennem, kun afbrudt af vejrliget. Det foregår mandag og onsdag kl. 10-12. vi har plads nok på banerne, så skulle der være nogen der kunne tænke sig at spille petanque, er de hjertelig velkomne. Spillet kræver ikke de store forudsætninger, så du kan roligt møde frem.