Petanque gjorde det igen!!!…

Det samlede resultat af 4 By turneringen 2016

Ryomgård……………….21 point

Auning…………………..26 point

Øster Alling…………….28 point

Ebeltoft………………….22 point

….vandt for 2. år i træk 4by turneringen.

Det skal indrømmes at det holdt hårdt. Efter 3. spillerunde, der fandt sted i Auning lå Øster Alling på en 3. plads. Men den sidste afdeling, der fandt sted i Øster Alling den 10. august, blev en sand triumf, idet holdet vandt 10 kampe og kun tabte 2 og dermed rykkede op på 1. pladsen. Anne Marie og Karsten Jørgensen vandt runden med 3 sejre. Henny og Sv. Aage Simonsen på 2. pladsen ligeledes med 3 sejre og for at det ikke skal være løgn blev Niels Erik Johansen og Bjarne Sørensen nr. 3 ligeledes med 3 sejre. Edith Pedersen og Orla Lund noterede sig for 1 sejr og 2 nederlag. Der var 16 hold i alt som hver spillede 3 kampe.

petanqueholdet nyder sejren

Petanquespillerne fejrer sejren med en bitter, som var en del af præmien fra sidste år. (foto Orla)

Følgende deltog i turneringen fra Øster Alling: Henny og Sv. Aage Simonsen, Bjarne Sørensen, Niels Erik Johansen, Edith Pedersen, Else Larsen, Martha og Orla Lund, Anne Marie og Karsten Jørgensen.