Nyt fra petanqueafdelingen

Sommeren er nu ved at være overstået – hvis der da har været nogen?? Men vi holder humøret højt i petanqueafdelingen. Hver mandag aften og onsdag formiddag sommeren igennem, har der været aktivitet på petanqueanlægget. Engang i september, hvor vi ikke kan se om aftenen, flytter petanque om mandagen til om formiddagen kl. 10. I DGI’s Forårsturnering deltog 2 hold. Hold 1 blev næstsidst i sin pulje, medens hold 2 indtog sidstepladsen i sin pulje. Begge hold skulle deltage i det afsluttende stævne i Hasselager, men på Hold 1 var der flere der ikke kunne den dag og hold 2 måtte, p.g.a. sygdom hos en af spillerne, i sidste øjeblik melde afbud. I 5 byturneringen resterer der 2 turneringsrunder i h.h.v. Ryomgård den 16. august og Grenaa 6. september. Her indtager Øster Alling 2. pladsen efter Auning, men stadig med mulighed for at vinde turneringen.

Vi havde ikke tilmeldt hold til Norddjurs kommunemesterskab. Det blev afholdt i Allingåbro den 22. juli. Der var vist kun tilmeldt hold fra 3 klubber. Det er også et besynderligt tidspunkt man har lagt arrangementet på, midt i sommerferien!

Vi kan glæde os over at vi fortsat får nye medlemmer, som føler sig tiltrukket af den gode atmosfære der er i afdelingen og godt vil deltage i det gode spil som petanque jo er.

201707 petanque

I forbindelse med årets sommerfest, afvikledes en lille petanqueturnering, som blev vundet af Helga Poulsen og Elly Kvist. på 2. pladsen Ketty Rasmussen og Niels Erik Johansen. 3. pladsen deltes af Birthe Pedersen og Erik Thuesen og Bodil og Orla, idet de 2 hold stod helt lige.

 

Orla Lund