Gymnastik for børn

Mandag 16:00-17:00 Familieholdet (0-5 år – 1 barn og 1 voksen)

Sted: Øster Alling Forsamlingshus

Start: uge 37 til og med uge 14 – ferie i uge 42, 50, 51, 52, 1 og 7.

Her laver vi redskabsbaner, der udfordrer barnets motoriske sanser, flere motoriske lege, danser, spiller bold og synger fagtesange. Lyder det som noget for en, du kender? Så kom og få en lille times kvalitets samvær med dit barn(børn), barnebarn eller niece/nevø.

Alder: fra barnet kan kravle og op til 5 år.

Instruktør: Kathrine Richter

Hjælper: Sofie og Simon Sommergren

Pris: 440 kr. – det er barnet som skal tilmeldes dette hold.


Tirsdag: 18:00-19:00 Spring og leg (0. klasse til ca. 5. klasse)

Sted: Øster Alling Forsamlingshus

Start: uge 37 til og med uge 14 – ferie i uge 42, 50, 51, 52, 1 og 7.

Vi øver begynderspring, laver redskabsbaner med både store og små redskaber, vi leger og vi hygger os, mens vi sveder 😊 Da holdet er spredt over en større aldersgruppe, vil gymnastikken naturligvis bliver differentieret sådan, at der er udfordringer for alle på deres niveau og alderstrin, mens vi samtidig har fokus på socialt samvær på tværs af aldersgrupperne.

Instruktør: Bo Appelby

Hjælper: Victor Appelby

Pris: 440 kr.

selvbetjening


Man er altid velkommen til at få en gratis prøvetime inden man tilmelder sig et hold.

Der ydes søskenderabat på 50% på den ane af de to, som går på samme hold.

Tilmelding: Man skal tilmelde sig digital via Øster Alling Idrætsforenings hjemmeside www.oaif.dk. Betalingsmulighederne fremgår ved tilmelding. Dokumentation for betaling skal herefter kunne fremvises på forlangende.

Vi glæder os til at se rigtig mange, nye som gamle, unge som ældre, gymnaster til denne sæson i Øster Alling Forsamlingshus. Hvis nogen har idéer til nye aktiviteter – eller evt. selv er instruktør eller har mod på at prøve at stå i spidsen for et hold – så kontakt os gerne.

Holdene gennemføres kun ved minimum 10 betalende pr. hold!

Husk at støtte lokalt og vær med til at bevare fællesskabet i Øster Alling ?

Venlig hilsen Gymnastik Bestyrelsen

Covid-19 retningslinjer: Vi følger naturligvis fortsat smittens udviklingen og myndighedernes retningslinjer.

I forbindelse med vores gymnastiktimer følges de retningslinjer, som er fremlagt af DGI. Det betyder bl.a., at vi holder afstand til hinanden og at der vil være håndsprit/servietter til rådighed. Desuden opfordrer vi til, at alle deltager inden times start vasker hænder – i forsamlingshuset – dette er dog et krav på børneholdene.

Vi opfordrer også til, at man selv medbringer måtte, sjippetove osv. efter aftale med instruktøren. De redskaber, som anvendes i forsamlingshuset, skal afsprittes/rengøres efter brug. På vores børnehold hjælper instruktør og hjælpere naturligvis børnene hermed.OBS! Når I tilmelder jer familieholdet skal kun barnet meldes ind i foreningen og tilmeldes holdet via selvbetjeningen.

selvbetjeningen