Sommersæsonen er startet i petanque

sommer

Mandag den 3. april var der trængsel i petanquehuset. Efter en lang vinter, hvor vejret har tilladt at vi har kunnet spille uden aflysninger, påbegyndtes sommersæsonen kl. 18.30. Sommer er ensbetydende med deltagelse i diverse turneringer og stævner. Midt i april starter DGI’s forårsturnering, hvor vi har 2 hold tilmeldt. Hold 1, med Henny og Sv. Aa. Simonsen, Niels Erik Johansen og Bjarne Sørensen er i pulje med IFM Ryomgård, Vennerne 2 og SMIFF 3. Hold 2, med Else Larsen, Ketty Rasmussen, Edith Pedersen, Frede Jacobsen og Orla Lund er i pulje med SMIFF 2, Vennerne 1 og Kvik Ramten. I slutningen af juni er der afsluttende stævne i Hasselager.

5 byturneringen starter op 26. april i Auning. Derefter spilles der 17. maj i Øster Alling, 14. juni i Ebeltoft, 16. august i Ryomgård og 6. sept. i Grenaa. Den 20. sept. er der afslutning i Ebeltoft. Der spilles med 6 m/k hold, i alt deltager 12 spillere fra Øster Alling. Der spilles fortsat mandag kl. 18.30 og onsdag kl. 10.00 på anlægget på Øster Alling stadion.

Til sommerfesten afvikles en petanqueturnering lørdag eftermiddag den 3. juni kl. 13.00. Alle er velkomne. Tilmelding til turneringen skal ske i petanquehuset eller til Svend Å. Simonsen tlf.  61 752455 e mail simonsen@dlgpost.dk eller Orla Lund tlf. 30 434383 e mail erikorla@gmail.com senest onsdag den 31. maj.