Krolf

NORDDJURS KROLF i Øster Alling havde lørdag den 19. oktober taget initiativ til afholdelse af første DJURS CUP i krolf for herre double, dame double og mixed double. Arrangementet fandt sted på banerne i Øster Alling. Der var stor forhåndsinteresse idet der var kommet tilmeldinger fra TRIF Rønde, Auning, Senior træf Auning, Uggelhuse, Villerslev, Åskov, Holbæk og Norddjurs krolf Øster Alling. Ialt 64 krolfspillere deltog.

Kun afbrudt af frokostpause, blev der spillet på det dejlige baneanlæg fra kl. 9-14.

Der blev uddelt guld, sølv og bronzemedaljer til vinderne i de 3 rækker. Herredouble, nr. 1. Henning Breumlund og Holger Lunøe fra Villerslev nr. 2. Vagn F. Nielsen og Helge Nielsen fra TRIF Rønde nr. 3. Gert Mandrup og Hans Jeppesen fra Auning krolf Damedouble nr. 1. Søster Ibsen og Jonna Knudsen fra TRIF Rønde nr. 2. Myrna Rasmussen og Marie Petersen fra TRIF Rønde nr. 3. Kirsten Thomassen og Birthe Otzen fra Uggelhuse Mixdouble nr. 1. Susanne Maul og Gert Mandrup fra Auning krolf nr. 2. Bente Pedersen og Jørgen Pedersen fra TRIF Rønde nr. 3 Marie Petersen og Jørgen F. Petersen fra TRIF Rønde Alle deltagerne var enige i at initiativet med DJURS CUP var en succes, som skal være en årlig tilbagevendende begivenhed